Camperplaats

Onze camperplaats is gelegen in Noord-Brabant, in het buitengebied op loopafstand van het mooie dorp Wouw, gelegen tussen de steden Roosendaal en Bergen op Zoom.

Sinds april 2021 zijn wij op ons weiland, in onze achtertuin gestart met een kleinschalige, ruim opgezette camperplaats. U vindt ons  direct voorbij natuurgebied het Beekdal.

Onze camperplaats is gelegen aan het half verhard pad van de Bergsebaan in Wouw. Onze camperplaats grenst direct aan onze achtertuin en de aangrenzende percelen met asperges.

Op zoek naar rust en ruimte in een mooie groene omgeving met hele mooie fietsroutes? Dan ontmoeten wij u graag bij Camperplaats Wouw-Het Beekdal.

Wij hebben 15 ruime camperplaatsen van ieder 8 meter lang en 6 meter breed. U kunt hier genieten van de rust en groene ruimte die wij en onze omgeving u te bieden hebben. Het perceel is afgesloten door middel van een hekwerk met een groensingel.

U heeft bij ons de keuze uit plaatsen met of zonder stroomvoorziening voor uw camper!

Tevens beschikken we over een servicestation met vers drinkwater, mogelijkheid lozen cassettetoilet en grijs water.

U kunt bij ons ook gratis gebruik maken van snelle WiFi via glasvezel en er is een informatiepunt met o.a. fiets- en wandelroutes.

Sanitair hebben wij NIET beschikbaar!